Placeholder Picture
Placeholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder Picture
Placeholder PicturePlaceholder PicturePlaceholder Picture

Sortiment:

våra växter:

Vi har ett stort utbud av både utländska och FinE-märkta växter som rhododendron, frukt- och bärväxter, barrväxter, perenner, prydnadsträd och -buskar m.m.
Ta en titt på vår Pinterest-sida där vi har sorterat en stor del av vårt sortiment i olika grupper som t.ex. träd, rhododendron, äppel- träd osv. eller se våra broschyrer. Tveka inte att ta kontakt för förfrågningar.

Du kan också söka i vår växtdatabas. Observera att även om en växt finns i databasen finns den inte alltid i lager. Ta kontakt med förfrågningar om ni är ute efter något speciellt! Priserna är tyvärr inte uppdaterade.

Placeholder Picture


För specialiteter och övrigt sortiment som gödsel m.m.:

Krukodlade häckplantor:

En av våra största produkter till privatpersoner är krukodlade häckplantor. Det finns många olika sorter att välja bland och fördelarna är stora jämfört med barrotsplantor. Med krukodlade plantor kan du t.ex. plantera i Din egen takt, utan rädsla för att plantorna ska torka bort. Vattna bara plantorna så går det bra att dra ut planteringen på flera dagar.

Läs mer om fördelarna med krukodlade plantor och hur Du ska gå till väga för att lyckas med häcken på vår blogg: Lyckas med häcken.Placeholder Picture